Tagok
Árpádvezír

Szeretem az extrém dolgokat.

Azt mondták legyek jó, töröljem a képeket.

Babar
Elmerengve

Babar vagyok, de még nem elefánt. (Igazából ez nick a monogramomból jött –BBR- és csak később szereztem tudomást Barbárka kollegina nevéről illetve létezéséről, bonyodalmat okozva evvel pár kessernek. De már így marad.)
Sok jó tulajdonságom van (a rosszakról majd máskor), ebben a körben azonban azt hiszem csak az a tény (vagyis tőlem független jellemző) számít, hogy nem a lábam XX. A régi szép, gimnazista nyarak sajnos már elmúltak, amikor álcafesték nélkül is, éjjel-nappal fekete volt az arcom (ha másnapos, akkor pedig zöld – habár ez még manapság is előidézhető).
Kedvenc időtöltéseim közé tartozik elsősorban a bámészkodás, elmerengés – néha egy pohár fenekére nézve; másodsorban mindenféle extrém dolgok, mint pl. önsanyargatás bakancsban egy meredek, szűnni nem akaró emelkedőn, térd-tönkretevés buckás-jeges sípályán, vagy nyári kánikulában egy 4 számmal nagyobb fekete mellescsizmában flangálni, halászgéppel a hátamon.

Barbárka
Ínyenc: vulkánon melegített lencse geológuskalapácsról

Barbárka, azaz a Bé nagyon régi HECT-tag és nagyon tróger is, mert csak most ír valamit ide. És az se lesz valami okosság.
Mint tudja, akinek tudnia kell, a Bé az egy vidéki jószág, bár a fészkesfővárosban lakik, mert ott van neki munkahelye (űrből jövő kémfotó kémlelés, nacionálparkokkal hadakozás, effélék) meg mert itt lakik sok kedves kis cinkostársa.
A Bé, ha teheti főz. Meg süt, meg ránt, meg flambíroz, habar, pácol, blansíroz, pirít, párol, fonnyaszt, karamellizál. Aztán mindezt megeteti azokkal, akiket szeret. A Bé amúgy majdnem mindenkit szeret. Szeret persze enni is, meg inni. A gömbszörpöt nem bírja a szervezete, ezért betonoz, ha nem jut veresborhoz.
A Bé nem tud zenélni, mert elvette a kedvét ettől a Vidor bácsi, aki szolfézstanár volt a zeneiskolában. Viszont szereti azokat az embereket, akiknak tudnak és szeretnek muzsikálni. Ilyenekkel barátkozik gyakran.
A Bé szeret menni. Gyalog az erdőben, a hegyen, a réten, a sziklán. Úszva a tóban, az Sportusziban. Búvárcuccban a tenger alatt meg néha még a föld alatt is. Hason kúszva a barlangban. Biciklivel szódáért a kocsmába. Repülővel bárhova. Vonattal haza Sopronba vagy fel a Börzsönybe. Autózni csak akkor szeret, ha az autó naaaaaaaagy, sárban halad és semmi olyan nincs benne, ami boldoggá tenne egy Cosmo-micót.
Egyáltalán a Bé semmi olyasmit nem szeret, ami boldoggá tenne egy Cosmo-micót. Szeret viszont sáros lenni, nagy bakancsban trappolni, mindenhova hátizsákkal mászkálni, abban kisebb-nagyobb sziklákat cipelni és éjszakába nyúlóan cigifüstben pácolódni a kocsmában.
A Bé alapvetően békés jószág, bár néha kivágja a biztonsági szelepet, olyankor nem aranyos. De ezt nem a HECT-nek tartogatja.
Ez egy ilyen jószág.
A Bének van egy búvárja. Nagy búvárkéssel. Amúgy szelíd lélek, csak olyankor zajos, ha dobolásra alkalmas tárgy kerül a keze ügyébe.

Cirby
HECTrém

Túrázgatni szoktam, többnyire egyedül járom a Bükköt.
Tagja vagyok a Spider Miskolci Speciális Mentőcsoportnak, Mancs jó ismerősöm. :-)
HECT összejövetelek alkalmából keresem a ládát, kiiszom az üveget.
Mást nem tudok elmondani, kérem, kapcsolja ki.

daikini
Teljes felszerelésben

daikini.hu

doGmAI
Tudja valaki, hogy mi volt az a "veteke"?

still Out of order.

Dóri
Veresben

Elégteleeeeen!!!

Dragunov
Magpet fotográfiája
Flektogon fotográfiája alapján

Sosem szerettem bemutatkozót írni, szerencsére nem is kellett sokszor.
Most is csak pár szóban.

Amiket-akiket szeretek: család, barátok, extrémek, csajok, bor (veres), csirkepörkölt, lövöldözés, katana, rádiók, kések, vilmos, erdei alvás, horgászgatás, néha bicaj, sütések, bőrkabát és farmer, természet, kirándulás, zene, terepezés, bulik, tepertőspogi, elektronika, internet, kamionok, ...

Amiket nem szeretek: eső, sár, szandál, lencsefőzelék bejglivel, zöldborsókessing dagadt lábbal, tonic, harag, meló, öltöny, mag a mandarinban, hétfő reggel, gyökérkezelés, gyökér kopasz dagadt Audis, ... és a gömb (kövezzetek meg, de sajnos nekem túl keserű), de ha nincs más...

A többit szóban :)

drgn  


...Újabban megiszom a gömböt is :)

Dyla
Természetbúvár
Ilyen voltam kiskoromban.

Dyla vagyok, a bámulatos természetbúvár.

Esys

Ütközetben eltűnt.

Ficánka

Flektogon
Nyi!
Dollár papa

Pár szóban arról, hogy mit is szeretek a legjobban: :)
Szeretem a kövirigókat,  az ásványvizet, az éjszakai erdő csendjét, a csillagokat, a BNP-t, a lolitákat, és természetesen a HECT tagjait.

Geopápa

Horgerr

[wapon beküldött szöveg]

Ikejapipi
Hány óra van?
Trainspotting

Én vagyok az Ikejapipi, egy szent állat. Szeretem a bulikat, a hangos élőzenét, ha tojhatok, ha gazdáim túrákra maguknál hordanak, és ha megénekelnek:

"...itt van mááár az IKEJAPIPIIIIIIIII..."

Eddig ennyi, még bővülhet...

Iszlipó
Kifestve
Még nem bírom jól az italt, de szorgosan trenírozom a testem

Nagyon kicsi vagyok és aranyos.
Ezért inkább az Apukám csinál belőlem hülyét ezen az oldalon. De ha felnövök, majd móresre tanítom ezért a marhaságért.

Korruptbakter
Incognito
Az öreg Bakter...

Hát akkor kezdeném.
Van 4 macskám,(Dodoz,Norbi,Döme és Műholdacska)busszal járok suliba,ahol főként a hect-es bemutatkozómat szerkesztem,van egy hugom,meg egy anyukám is.A szomszéd kecskéje állandóan teleszarja az udvarunkat,meg leeszi a friss hajtásokat az almafáról.Már szóltam neki,(Panni a neve)de nem halgat meg.Sebaj,szerencséje,hogy szeretem az állatokat.(amúgy a kecskével is jóban vagyok.)
De most magamról.
Most ugye az jönne,hogy mit szeretek,meg mit nem.Egy dolog van,amit nem szeretek,mégpedig arról írni,mit szeretek,és mit nem.Aki egyszer találkozik velem,az azonnal rájön(szerintem),hogy mi az életfilozófiám."A mának élj,de azt úgy használd ki,hogy maradandó legyen"Az alsó képen is én vagyok látható 50 évesen.Azért tettem fel ilyen hamar,mert ha sikerül valami maradandót alkotnom,később is megismerjenek az utcán,hogy fogadni tudjam a gratulációkat.
Hát nagyjából ennyi.
Ui:Na jó.Szeretek cachelni.Mg változtatni az életemen,ami eddig rosz vágányon ment inkább hátra,mint előre.

Kovi
Cseszlovák harcidíszben...

Egy lelkes újonc...

Kulisz
Óhalászi emlékoszlopánál
Tisza-tó kessing

No wap:) Raktam fel két képet próbaképpen a gc.hu-n lévők közül. Az első képen nem látszik de egy  nagy bozótvágó van a kezemben. Jó kis multi ez, GCOHAL-2 extrémeknek ajánlom, 300 méter bozótirtás nyáron nem árthat senkinek. Ez itt a reklám helye volt:)

Levin

Kezdő extrémkesser, haladó gasztronauta és sokatlátott voyeur.
Szereti a vörös dolgokat pl vöröshagyma, vörösbor és a vörösen izzó parázs a sizklaburger körül.
Kedvenc állata a sertés, zenei stílusa a Hard Rock.
Szeret mindent ami a természettel és a kirándulással kapcsolatos


magpet
magpet
ötösben

A HECT legkészülékbolondabb tagja vagyok, asszem ezt leszögezhetjük. GPS terén minden jöhet, ami a navigációban  gyümölcsöző. PMR is szokott nálam lenni, nagyon szeretem, mikor a hect  uralja az étert. Apropó Ural. Nagy vágyam egy szép közös HECT-Ural, vagy Kraz, amellyel mindig szabályosan parkolunk a fizető övezetben , a parkolóórát pedig  nem bántjuk.
Sokáig spóroltam a ruházaton, például hatamlas sikertörténet volt a madaras teszkóban vásárolt Mao-bakancs. Nem a bakancs az egyetlen szűk keresztmetszet, 57kg testtömegemet is fel kell vonszolnom a hegyekre, ha a HECT úgy rendeli, de ezt büszkén és hősiesen teszem.
Mikor nem a HECT-tel járom a dombokat, akkor  dolgozom, és próbálok minden vásárlói igényt korrekt módon kielégíteni.

Mákos
BPParádé 2002, HYPERSPACE kamion: Tituka, DJ Rush, Piroshaj

Szeretek túrázni, ládázni: éjjjjjel-nappal, esőben, hóban, vaddisznót kergetni,  nomádolni, vedelni: sütikét-gömböcöt-behert-sörikét, programozni, a papagájokat, logikai játékolni, zabálni ormótlanul, aludni sokáig, utazni, bringázni rengeteget, értetlen külföldi túristákat tákolni, éjszakai műszakban lenni, ho-ho-ho-horgászni, sörös-üdítős dobozokat gyűjteni (külföldieket különösen), vadállatkodni, hóban fetrengeni, dzsindzsában fennakadni, terepfutni (ha nem lennék térdbeteg), minél nagyobb vágóeszközt magamnál hordani, .... no és az extrémekkel együtt bulájolni...

Nem szeretem: TV, lecsó, máj, dinnye, paradicsom, töltetlen cukorka, lekésni a buszt, otthon ülni... a sört melegen...:-)

Manó

Most legyen elég annyi, hogy kígyó. Meg malactojás, Reni, és flektogon.

Mudman
1976-ban...
...és 2006-ban :-)

Dragunov barátom neheztelt a Megváltoztam szöveg miatt, így levettem.
A friss oldalon még dolgozom...

Panka

daikini.hu

Piret

Sasszem

Silvius
Rozmár
Brrr!

A Silvius geoládász
Alapvetően magányosan vadászik az erdőkben, hegységekben elrejtett műanyag dobozokra. Virtuális geoládával nem táplálkozik, csak a hagyományost, vagy egyes esetekben a multit szereti, de kutatóink megfigyelték már több ízben netkessingelés közben, amit magányosan, de csapatba verődve is végrehajtott már.
A Silvius geoládász csapatban éjszaka vadászik. Ilyenkor gyakran fogyaszt gömbszörpöt és más geoitalokat. Jellegzetes „kenjuhfílit” kiáltásait gyakorta hallhatják azok, akik 100km-es körzetében tartózkodnak. Akárcsak a többi extrémkessernek, neki is erős a kisugárzása, különösen magas hegyeken, a 4/12-es PMR csatornán. Ezt az alfajt nagyon nehéz megkülönböztetni a többi extrém családba tartozó geoládásztól, hiszen dülöngélve jár, gyakran kúszik a hasán, bánatát dalban mondja el, arca zöldes-fekete színekben tündököl, szemei vörösen ragyognak, végsőkig képes szorongatni áldozatát, amelyet ádáz módon cserkész be és kutat fel. A Silvius a kövér extrémek alcsaládjába tartozik, akik örömmel cipelik mintegy 100kg körüli testsúlyukat az egyik hamburgerestől a másik güroszosig (ejtsd: gyros-szosig).
Alfajunk kihalóban van, hiszen ritkán jut megfelelő mennyiségű gömbszörphöz, mert azt a sovány, ámde fürge extrémek, gyorsan kihörpölik előle. Bőre halványzöld, kivéve nász és vadász-idényben, mert akkor gyakran citromsárga-szürke-fekete színekben is pompázik.
A Silvius geoládász első előfordulását már 2003 kora őszén jelezték itt a Kárpát-medencében, de adataink szerint az első extrém vadászaton csupán 2004 tavaszán tűnt fel először. A jelentések arról is beszámoltak, hogy rádiós rekordkísérletek ideje alatt is gyakran hallatja hangját.

Vándor

vonósBalázs
Szörnyű vagyok

Balázs vagyok a webmester.

VonósPéter
Ennyire okos vagyok

Maga a Bükki Ember. Szövetes zajgenerátor, puhány extrém kesser. Néha lép csak színre, akkor sem zavar sok vizet, maximum szétver mindent maga körül, ami hangadásra alkalmas. Minden álma, hogy kiváló turista lehessen, hosszútávú céljai között pedig a tölgyfává történő transzformáció szerepel.

VonósTamás
Jégbe fagyva (Mudman fotója)
BEcherovkaTONik kedvelő :) (Dávid fotója)

Hangszermániás extrémkesser. Szeretem ha jó a hangulat. Sok ember köszönheti HECT tagságát áldásos tevékenységemnek, aminek nagyon örülök. Kedvenc hegységeim a Bükk és a Börzsöny.

Ha a honlappal v. az ftpvel kapcsolatban van kérésetek, vagy képeket szeretnétek gyors úton a galériában látni szóljatok, mert admin jogommal élve meg tudom oldani a problémákat.


Felhasználónév:Jelszó:
Bugok miatt keresd a webmestert!
©2004 HECT